Heb je interesse of wil je een vraag stellen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via:

info@parlakfacilitair.nl

Of bel ons op: 06 816 024 15

Schoonmaakdiensten Den Haag

Parlak Facilitair verricht verschillende schoonmaakdiensten in Den Haag en omstreken.

Het dagelijkse schoonmaakonderhoud in kantoren, algemene ruimtes en trappenhuizen

Schoonmaakdiensten Den HaagIn algemene ruimtes kan vuil zich makkelijk opstapelen door binnenwaaiend zwerfvuil, stof en het binnen- en buitenlopen van grote groepen mensen.

Zeker als het gaat om kantoorgebouwen (uw kantoor is vaak het visitekaartje van uw bedrijf) is het van belang om fris en schoon voor de dag te komen.

Graffiti Verwijderen

Grafitti laten verwijderen Den HaagGraffiti verwijderen is een lastige klus. Zonder de nodige hulp- en schoonmaakmiddelen is er geen beginnen aan.

Daarom is het handiger om dit uit te besteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Parlak Facilitair is gespecialiseerd in het verwijderen van Graffiti!
Lees hier verder

Het leeghalen van gebouwen en afvoeren van huisraad

Leeghalen gebouwen Den HaagIn sommige situaties kan het nodig zijn om een bedrijf in te schakelen bij het leeghalen van een pand of ruimte. Denk hierbij aan het leeghalen van een woning nadat iemand overleden is, een gebouw leegruimen waar krakers in hebben gezeten of als iemand (bijvoorbeeld een oudere of gehandicapte) kleiner gaat wonen en een groot deel van zijn spullen weg wil doen.

Het leeg en bezemschoon opleveren van woningen

Bezenschoon opleveren Gebouwen Den HaagBij verkoop van een woning is het altijd van belang om het huis leeg en bezemschoon op te leveren.

Het is begrijpelijk dat je, tijdens je verhuizing, je vooral wil richten op het nieuwe huis.
Daarom helpt Parlak Facilitair graag bij het opleveren van uw vorige woning.

Bouwschoon maken na ver- of nieuwbouw

Bouwschoon maken Den HaagBij een verbouwing komt veel stof vrij.

Zeker bij flinke verbouwingen of een volledige nieuwbouw is dit zoveel vuil en stof dat jouw eigen stofzuiger het allemaal niet aankan.
Dan is er grover geschut nodig. Parlak Facilitair helpt hier graag bij.

Sanitaire dienstverlening

Sanitaire Dienstverlening Den HaagProblemen bij het schoonkrijgen van je sanitaire voorzieningen? Of is er een afvoer verstopt? Trekt het toilet niet goed meer door?

Parlak Facilitair beschikt over professionele apparatuur om verstoppingen op te lossen. Ook voor andere problemen met je sanitair kan je altijd bij ons terecht!

Ramen wassen

Ramen Wassen Den HaagSchone ramen en kozijnen zijn belangrijk voor de uitstraling van een gebouw. Parlak Facilitair wast onder meer ramen voor grote bedrijfspanden, scholen en appartementsgebouwen.

Maar ook voor particulieren staan we klaar als je werk genoeg voor ons hebt.

Het jaarlijks schoonspuiten van galerijen

Schoonspuiten Galerijen Den HaagBij grote appartementsgebouwen kunnen galerijen behoorlijk vies worden door de vele mensen die er wonen.

Het is dan prettig als wij jaarlijks terugkomen om de galerijen goed schoon te spuiten.

Wij maken natuurlijk ook andere oppervlaktes schoon.

Tapijtreinigen

Tapijtreinigen Den HaagTapijten zijn niet makkelijk schoon te maken. Een stofzuiger is niet altijd voldoende om tapijten helemaal schoon te krijgen.

Voor het reinigen van het tapijt is professionele schoonmaakapparatuur nodig. Parlak Facilitair beschikt hier uiteraard over.

Calamiteitendiensten

Heb je een woningbrand gehad? Door alle rook- en roetvorming is het vaak nodig om jouw huis flink te laten reinigen. Calamiteitendiensten Den Haag
Het schoonmaken na een brand is een vak apart. Wij weten precies hoe we dit moeten aanpakken en helpen u graag na deze heftige gebeurtenis.

Overige schoonmaakwerkzaamheden

Ook voor schoonmaakwerkzaamheden die hier niet beschreven worden kan je natuurlijk bij ons terecht! Bovenstaande diensten worden enkel vermeld als voorbeeld om je een idee te geven van onze dagelijkse werkzaamheden.

 

VCA Gecertificeerd:

Parlak Facilitair is VCA gecertificeerd. Dit houdt in dat Parlak werkt volgens de regels die zijn opgesteld omtrent Veiligheid, Gezondheid en Mileu.

Parlak staat 24/7 voor je klaar:

Bedrijfsleider: Cihan Parlak
Email: info@parlakfacilitair.nl
Telefoon: 06 816 024 15